top of page

Skupina 1212

Veřejná·15 Sporťáci

Gerth Sniper
Gerth Sniper

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak moc se dá spoléhat na ty online kalkulačky půjček, co jich je teď všude plno? Potřebuji si vzít úvěr na rekonstrukci bytu a zkoušela jsem si propočítat, kolik mě to asi bude stát. Narazila jsem na několik kalkulaček, ale výsledky se dost lišily. Mám z toho trochu zmatek a nevím, jestli se na to můžu vůbec nějak spolehnout. Je mi jasný, že je to jen orientační, ale jak moc se ta realita může lišit? Máte s tím někdo zkušenosti?

10 zobrazení

Ahoj, já jsem s tím měl taky docela dilema, když jsem si bral hypotéku. Nakonec jsem zkusil pro srovnání víc kalkulaček a zjistil jsem, že nejlepší je si to projít na https://www.jktour.cz/. Měli tam celkem přesné odhady a taky srovnání různých bank, což mi hodně pomohlo. Každopádně ber to s rezervou, protože ty kalkulačky ti neřeknou, jestli ti tu půjčku vůbec schválí a za jakých podmínek konkrétně. Záleží na tvém příjmu, historii splácení a spoustě dalších věcí. Takže to ber spíš jako první krok a pak se radši poraď přímo s bankou nebo finančním poradcem.

Sporťáci

bottom of page