top of page

Jak nosit legíny

Aktualizováno: 31. 3. 2022


Žena v legínách. Jak nosit legíny.
Ilustrační foto: Legíny poutají pozornost. Buď přitahují, nebo odrazují.

Legíny a móda

Legíny jsou sice velmi praktický oděv, ovšem z pohledu módy už je to trochu horší. Legíny se hodí na sportovní aktivity a jsou správně k tomu primárně určené. Své místo zaujaly také v módě. Bohužel, legíny jsou často nošené nevhodným způsobem. Jak tedy nosit legíny?


Průsvitné legíny

Legíny by neměly být průsvitné. To je nejhorší varianta nošení. Pamatujte na to, že legíny jsou leckdy šité z nekvalitních průsvitných materiálů. A legíny vám můžou doslova prosvítit zadek. Pokud tedy nějaké legíny vybíráte, nejprve si dlaní vyzkoušejte jejich průsvitnost. Nedejte se zmást a nekupujte například v e-shopech legíny s názvem sexy průsvitné legíny, pod kterými jsou vidět celé kalhotky, nebo tanga. Pokud si nechcete opravdu udělat ostudu, nenoste takové legíny. Je to dost přes čáru. Naopak můžete nosit legíny s průhlednými částmi, které se nacházejí na nohách.


Zařízlé legíny v rozkroku

Nosit legíny nevhodným způsobem může být pro většinu žen doslova neštěstím a pořádným faux pas. A to tím, že většina legín se má tendenci zařezávat v rozkroku. Na to si dejte velký pozor. Je to velmi nevkusné.


Jakou délku trika k legínám

Proto není doporučeno k legínám nosit svršky krátké délky. Délka například topu, nebo trika by měla být alespoň pod zadkem.


Kdy určitě nenosit legíny

Pamatujte také na to, že legíny jsou šité z velice elastického materiálu a tudíž vám budou kopírovat celou spodní část postavy. Jste-li tedy silnější postavy, není dobré legíny nosit a raději na ně zapomenut.


V legínách můžete být sexy

Pokud si myslíte, že máte postavu hezkou a můžete ji zvýrazňovat, máme pro vás dobrou zprávu. Legíny z vás mohou udělat přitažlivou ženu. Samozřejmostí je mít ploché bříško a hezky tvarovanou postavu.


Legíny a obuv

K legínám se doporučují lodičky na podpatku, pokud je hezká postava, může to být velmi sexy. V zimě se k legínám hodí vysoké kozačky na podpatku. K legínám se nedoporučuje sportovní obuv, pokud jdete například do města. Sportovní obuv s legínami obecně zkracuje délku nohou.


Pokud se vám článek líbil, dejte srdíčko. Děkujeme


369 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
© Copyright
Zlatá holka

U KAFÍČKA

bottom of page