top of page

Móda jaro léto 2023: aneb co bude trendy

Aktualizováno: 30. 3. 2023

V prvním dílu módních trendů pro jaro a léto 2023 jsme vás seznámili se všemi módními trendy, co se budou nosit. Nyní vám přinášíme módu na jaro a léto 2023 trochu detailněji. Aneb, pojďme se podívat, co bude trendy a IN! A to na jaře a v létě roku 2023.


Děrované halenky

Móda na jaro a léto 2023 udává, jako módní trend, děrované halenky. Jsou většinou v barvě bílé a děrované jim říkáme proto, že jde o vysekané části materiálu, až na kůži. Tyto části potom vytváří vzor, podobný tomu, co je na záclonách. K těmto děrovaným halenkám se nejvíce hodí dlouhé sukně, které jsou také IN na jaře a v létě 2023.


Móda jaro léto 2023
Na módních molech byly často k vidění děrované halenky a dlouhé sukně zastrkané dovnitř. Upozorňujeme, že toto si mohou dovolit opravdu jen ženy se štíhlou postavou a plochým bříškem. Outfit v této podobě působí velmi elegantně.

Puntíkaté šaty

Puntíkatý vzor a to konkrétně na šatech, byl také k vidění na módních molech pro období jaro léto 2023. A to zejména v kombinaci bílé puntíky na černém podkladu a naopak černé puntíky na bílém podkladu. Jde o elegantní vzor.


Móda jaro léto 2023
Modelka má na sobě velmi elegantní kousek, a to šaty v midi délce a s bílými puntíky na černém podkladu. Šaty mají postupně se rozšiřující rukávy.

Móda jaro léto 2023
Taktéž bílé puntíky na černém podkladu. Šaty rovněž vypadají velmi elegantně.

Průstřihy na šatech

Módní trendy na jaro a léto 2023 také přinesly průstřihy na šatech. Jde o rafinované díry v materiálu a mohou být třeba v oblasti břicha, ramen dekoltu a zad. Tyto průstřihy odkrývají kůži a proto jsou sexy. Šaty s průstřihy ráda obléká nejedna celebrita.


Módní trendy jaro léto 2023
Průstřihy na šatech jsou IN! Obzvlášť průstřihy na ramenou a dekoltu mohou působit velmi sexy.

Vysoké rozparky na šatech

Móda na jaro a léto udává, jako módní trend také vysoké rozparky na šatech. Nejčastěji se jedná o rozparky vedoucí ke kolenům. Že jsou rozparky na šatech velmi sexy, to asi nemusíme příliš rozvádět.


Móda jaro léto 2023
Móda na jaro a léto nám přinesla módní trend, který je velmi sexy. Na obrázku modelka předvádí dva vysoké rozparky na šatech.

Obuv na vysoké platformě

Móda 2023 nám ukazuje, že se bude nosit obuv na vysoké platformě. Můžete ji milovat, ale také nenávidět. Obuv s vysokou platformou nemůžou nosit všichni. Je totiž hodně nápadná a vzít si jí k něčemu není jen tak. Dobře si musíme promyslet, k čemu jí vezmeme. Ostatně, na přehlídkových molech pro jaro a léto 2023, byla obuv s vysokou platformou k vidění hodně.


Móda jaro léto 2023
Obuv na vysoké platformě v barvě růžové, bílé a černé. Všechny tři barvy jsou velmi trendy.

Obuv na vysokém podpatku

Na jaře a v létě roku 2023 poletí všechna obuv, která má vysoký podpatek a je do špičky. Co k tomu víc říci: že každá žena, která chce být za skutečnou dámu, by měla takovéto botky mít. Báječně se hodí k šatům, ale i k džínám. A jsou sexy.


Móda jaro léto 2023
Velmi sexy a velmi IN! To je obuv s vysokým podpatkem do špičky.

Pokud se Vám článek líbil, dejte prosím srdíčko, nebo článek ohodnoďte hvězdičkami a komentářem. Nemusíte být registrovaní. Velmi děkujeme

1 705 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
© Copyright
Zlatá holka

U KAFÍČKA

bottom of page