top of page

Jak se oblékat žensky a vypadat přitom sexy

Aktualizováno: 30. 3. 2023


Každá žena, a to opravdu každá, chce být krásná. Je jasné, že své dělá líčení, účes a v neposlední řadě oblékání. Oblékáním se budeme více zabývat. Jak tedy docílit toho, aby žena vypadala žensky a přitom sexy?


Máme pro vás několik tipů:


Noste svůdná trička, která jsou něčím mimořádná. Například volánky, průstřihy apd. Více, než obyčejná trička, noste raději dámské topy. Vyzkoušejte také nějakou pěknou halenku. Tu, pokud máte hezkou postavu, můžete použít k sukni. Ovšem sukni si může dovolit jen ta, která má ploché bříško. Nezapomeňte, že v sukni je trochu větší bříško hned vidět! Udělejte si čas a zkoušejte před zrcadlem improvizovat. Prostě si vezměte kousky oblečení a míchejte je mezi sebou. Dobré také je, udělat si nějakou představu o tom, jak by měl váš outfit vypadat. Vždy se držte toho, že i v džínách a to nejen v nich, by měl být vidět útlý pas. Pokud nemáte zrovna velké poprsí, nevadí. I to se dá zamaskovat vhodnými triky. Například tím, že si nebudete brát těsné tričko, ale naopak trochu, ale ne moc volnější a třeba s volánky. Hlavně dejte na odiv svůj hezký pas. Noste minisukně, které jsou na jaře a v létě 2022 trendy! In budete, když si seženete minisukni s vlečkou. Navíc, zvonové kalhoty jsou nyní také trendy a dělají hezkou postavu. Nezapomeňte však, že i obuv dělá své. Rozhodně nenoste žádné tenisky. To není sexy a není to ženské! Ke kalhotám jedině obuv na podpatku a to i k džínám. Jsou na mysli hlavně různé polobotky na podpatku. V zimě zapomeňte na čepice. Ty působí velice dětinsky. Místo batohu noste nějakou opravdu dámskou kabelku. V létě noste krásné dámské šaty, které působí žensky. Například mají vysoké rozparky, nebo mají rafinovaný střih, kde je dobře viditelný pas.

Pokud ještě nevíte, jak se žensky oblékat a vypadat přitom sexy, vyzkoušejte v létě elastický kraťasový overal. Ale ten je jen pro dokonalé postavy. K tomu botky na vysokém podpatku a malou řetízkovou kabelku. Můžete také nosit bílé, nebo černé legíny a k tomu nějakou hezkou delší halenku, přes kterou dáte široký ozdobný pásek, který stáhnete tak aby vám byl vidět útlý pas.


Pokud se Vám článek líbil, dejte prosím srdíčko, nebo článek ohodnoďte hvězdičkami a komentářem. Nemusíte být registrovaní. Velmi děkujeme


Sexy žena.
Jedna z mnoha variant, jak žena může vypadat žensky a sexy. Ilustrační foto.
493 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
© Copyright
Zlatá holka

U KAFÍČKA

bottom of page